H-H Golf er startet af golfpro Hans-Henrik Larsen.

 

Min baggrund i golf begynder proffesionelt i 1976, hvor jeg spiller min første turnering på Asien Touren og samme år spiller jeg også på  Europa Touren.

Efter 2 år med opadgående resultater blev jeg brat stoppet at 2 overrevet korsbånd som jeg pådrog mig i en fodboldkamp.

Efter genoptræning uden korsbånd (kunne man ikke lave dengang ) begyndte min trænerkarriere. Samtidig satte jeg mig for at blive den bedste spiller i Danmark. Det lykkedes mig at være førende i det meste af firserne.Det var også sjovt at sætte amatørerne på plads når de kom forbi. Bla. Steen Tinning, Anders Sørensen og Jacob Rasmussen. Mere end 30 sejre deriblandt 6 DM og 5 World Cup er det blevet til.

Det blev til et forsøg mere som spillende Pro i 1989 og 1990, hvor jeg spillede Asien Tour og Challenge Tour. Med et par små sucsesser måtte jeg sande at det var afprøvet.

En gang har jeg prøvet på Senior Touren og var meget tæt på at få fuld spilleret. Det var vel mere af nostalgiske grunde at jeg gjorde forsøget.

 

Som træner har jeg virket i 4 klubber som head pro. Sammenlagt 45 år.

 

 Der er ingen tvivl om at være træner er noget jeg nyder. Det er dejligt at have med mennesker at gøre og ikke mindst at se de glade ansigter når noget lykkes.